7 december, 2018 | Vi ses i februari med 2 nya kurser!

Det är dags för mig att resa söder ut på min årliga inspirations resa. I år bär det av till Thailand och indien. Kommer gå ett par vidare utbildningar i massage. Men även njuta av sol och bad. Ses snart alla fina yogisar och yoginisar Namaste


19 juli, 2018 | Ängsbacka yogafestival

Nu är det dags att möta andra yoga älskare. Jag åker till Ängsbacka för att undervisa på yogafestivalen. En sex dagar lång yogaupplevelse utöver det vanliga för dig som är nyfiken på den växande trenden eller för dig som tränat yoga länge och som vill ta din yoga ett steg längre. Yogafestivalen är en plats…


8 november, 2014 | Allt om hälsa. Klass på Älvsjö mässan

Nu på söndag håller jag en inspirations klass på Allt om hälsa mässan i Älvsjö. Leta upp yoga gläntan där tidningen Yoga För Dig arrangerar olika yoga event. Jag undervisar en hatha flow klass som alla är välkomna att delta i. Hoppas vi ses där!


13 september, 2014 | Mahakumbh Mela. Helig festival

För några år sedan så fick jag möjligheten att besöka den heliga festivalen kumbh Mela. En mycket speciell upplevelse. Världens största folksamlings vi den heliga floden ganges.


3 september, 2014 | Vart kommer yoga ifrån?

Jag har alltid haft en fascination med sadhus ( yogis) I Indien har jag ibland haft välsignelsen att få träffa sådana varelser som lever yoga fullt ut.


20 augusti, 2014 | Viktor & Sam i Omkareshwar Bhakti trumman

Vad är Omkareshwar? Wow! It is so much Shivapower in Omkareshwar. I love it and I love u my brother Sam. Hope to see you soon! More from Omkareshwar. Bhakti 24/7 devotional yoga practices. Boom Shiva. Hari Om.


17 augusti, 2014 | yoga med Arkady! Rysk mästare 61 år

Under sommaren 2014 hadde jag nöjet att få umgås med en man som gav mig stor inspiration. Arkady Shirin från Sibirien. Vid 61 år så var han fortfarande mer vältränad en mig, i mina 34 år. Jag lärde mig många olika tekniker och principer inom yoga. Här demonstrerar han en nästan bortglömd indisk yogatradition av…


11 augusti, 2014 | Utomhusträning

Jag brukar träna på utomhus gymmet i årstaviken. Riktigt skönt att träna utomhus. Här kommer några styrke övningar. Även mina absolut bästa höftöppnare.


4 augusti, 2014 | Karma camp 2014 Norge

Det ska bli så roligt att få åka till Norge och undervisa. karma camp låter som ett riktigt äventyr. om ni är intresserade av att följa med så kontakta kristen. karmacamp.no


3 augusti, 2014 | Styrka och höftöppnare

Här är ett yoga program för att öppna höfterna och stärka hela kroppen. Alla lyften som gör har en egen video där tekniken gårs igenom mer ingående.