Ängsbacka yogafestival

Nu är det dags att möta andra yoga älskare. Jag åker till Ängsbacka för att undervisa på yogafestivalen. En sex dagar lång yogaupplevelse utöver det vanliga för dig som är nyfiken på den växande trenden eller för dig som tränat yoga länge och som vill ta din yoga ett steg längre.

Yogafestivalen är en plats där du kan dra dig undan vardagens brus och skänka dig själv precis det du behöver. På yogamattan erbjuds du en möjlighet att känna in i dig själv och det som är just nu. Det du söker finns här lugn, glädje, styrka och kärlek.

På Ängsbacka yogafestival får du dela din passion för yoga, dans, rörelse, meditation, sång och nyttig mat med likasinnade från hela världen. Det är en härlig gemenskap som man snabbt kommer in i, oavsett om du kommer själv eller tillsammans med hela familjen.

Här blandas olika yogastilar med dans, filosofi och naturupplevelser. Vi möter inte bara oss själva på yogamattan utan får träffa swamier från Indien, urbana yogis från storstaden, akrobatiska yogis människor som älskar att dansa. Festivalen är en plats för autentiska möten, god mat och livsnjutning utöver det vanliga.