Företagsyoga

Yoga är en vacker vetenskap och övningsform som utvecklats under tusentals år för att hjälpa människan med fysisk, psykisk, känslomässig och andlig utveckling. Därmed uppnås Yoga, vilket betyder förening av kropp, själ och sinne.

I det västerländska samhället rör sig livet väldigt snabbt. Genom att hämta kunskap från öst, får vi en väg ut ur stressen utan att behöva lämna samhället. Det är troligen därför yogan har blivit så populär bland Sveriges företag. Att värna om de anställda är nyckeln till en harmonisk arbetsplats. Låt yogan vara den nyckeln.

De positiva effekterna låter inte vänta på sig. Gemenskapen och sammanhållningen stärks, samtidigt som hälsa och välbefinnande för den enskilde ökar. Dina anställda kan snart uppleva ökad koncentration, mer styrka och smidighet, ökad balans, bättre sömn och ett lugnt sinne.

Yogaklasserna skräddarsys utifrån din personals behov med olika rörelser som anpassas utifrån om de jobbar mycket med exempelvis kontorsarbete eller tungt kroppsarbete. Alla kan delta, helt efter egna förutsättningar.

Vi är aktiva i Stockholm och Västerås!

 

Anmäl Intresse